Tilbud

Smagekasse 2 – en tur rundt i Catalonien

Original price was: 1.004,00 kr..Current price is: 750,00 kr..

Fantastisk smagekasse fra Catalonien – Kvalitet til super pris!

Joan Sardà Sotavent 2022 økologisk hvidvin fra D.O. Penedés

Joan Sardà Chardonnay 2022 økologisk hvidvin fra D.O. Penedés

Massaluca Blanc 2022 hvidvin, D.O. Terra Alta, LaFou

ABADAL Franc 2022 rødvin, D.O. Pla de Bages, Abadal

Lafou El Sender 2020 rødvin, D.O. Terra Alta, LaFou

ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza, D.O. Pla de Bages, Abadal

 

Beskrivelse

Smagekasse 2 – en tur rundt i Catalonien. Fantastisk smagekasse med supervine fra Catalonien bestående af 3 flasker hvidvin og 3 flasker rødvin.

Joan Sardà Sotavent 2022 økologisk hvidvin fra D.O. Penedés fra bodegas Joan Sardà.

Joan Sardà Sotavent 2022 er en lysegul vin med grønlige reflekser lavet af 100% Xarel·lo druer. Alkohol på 11,5%.

Profil: Tør og let catalansk vin. I noten, citrus, urte og mineral, ret konservativ aromatisk. På ganen viser den god surhed, grapefrugt accenter og et let krydderi af xarel-lo. Meget gastronomisk.

Vinparring: Denne vin er ideel til at parre med blå ost, skaldyr, grillet fisk og frisk pasta.
Læs mere om vinen på vor WEBshop her.

Joan Sardà Chardonnay økologisk hvidvin fra D.O. Penedés fra bodegas Joan Sardà.

Joan Sardà Chardonnay 2022 økologisk tør hvidvin er lavet på 100% Chardonnay druer. Det er en lysegul vin med grønlige reflekser. På næsen har den stor aromatisk intensitet med delikate blomsternoter på baggrund af hvid frugt (æble og pære) samt citrus- og mineraltoner. Alkohol: 12%.  Læs mere om vinen på vor WEBshop her.Vinparring: Denne vin er ideel til at parre med blå ost, skaldyr, grillet fisk og frisk pasta.
Læs mere om vinen på vor WEBshop her.

Massaluca Blanc 2022 hvidvin, D.O. Terra Alta, LaFou

Beliggende mellem mundingen af Ebro-floden og Tarragona, er Terra Alta (højt land) en af de syv DO’er i den sydlige del af provinsen Catalunya. Vinen er lavet på en blanding af 70% Moscatel og 30% macabeo-druer. Alkoholindhold: 12,5%.

Farven er en smuk lys strågul. På næsen, citrus og frisk ferskenfrugt i spidsen, derefter spiciness og friskhed. Rent og tørt i ganen med subtil frugt (gul og hvid frugt). Kompleks og ren med en lang krydret/blomstret eftersmag. God volume i munden kombineret med friskhed og frugtnoter.

God til: Fiskeretter, charcuteri, hvidt kød, krebsdyr, skaldyr og fjerkræ. Læs mere om vinen på vor WEBshop her.

ABADAL Franc 2022 rødvin, D.O. Pla de Bages, Catalonien afslører en tæt, rubinrød farve i vinglasset. Denne vin imponerer med sin elegant tørre smag. Kraftig og kompleks, denne tætte og fløjlsagtige rødvin præsenterer sig selv på ganen. På grund af sin vitale frugtsyre afslører Abadal Franc sig imponerende frisk og livlig i ganen. Finalen på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Catalonien, nærmere bestemt fra D.O. Pla de Bages, inspirerer endelig med betydelig efterklang.
Denne vins ærlighed og kompleksitet skyldes sammensmeltningen af balsamico- og blomsteraromaer fra omgivelserne (mynte, violet, rosmarin) med røde frugt- og karamelnoter.
Friskhed, elegance og generøsitet integreret af fire måneders lagring på fad. Lagring på 4 måneder på egetræsfade med 225 liter fine og ekstra fine egetræstønder. Alkohol på 14%. Læs mere om vinen på vor WEBshop her.

Lafou El Sender 2020 rødvin laves af druerne Rød Grenache (70%), Syrah (20%), Morenillo (10%) fra markerne i Terra Alta.

Lagring: 6 måneder på europæiske egetræsfade á 300 liter. Alkohol: 14,5 %.

Med en strålende dyb rubinrød farve leverer vinen en omfattende aromatisk gane, hvor noter af sorte bær kan skelnes sammen med tørre urter og balsamiske accenter, der er en klar afspejling af Terra Alta. En fantastisk balance mellem volumen og friskhed dominerer i munden, fylder ganen og efterlader som et indtryk duften af frisk frugt og krydderier, fornemmelser af sødme, med den præcise tannicitet for at sikre, at helhedsindtrykket er velstruktureret. Vinen tilbyder en bred vifte af aromaer med en følelse af volumen, modenhed og friskhed ligeligt. Læs mere om vinen på vor WEBshop her.

ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza, D.O. Pla de Bages fra bodegas Abadal er lavet på den lokale sort Mandó, der tager os ind i hjertet af skovene i Bages i Catalonien, med blomsteraromaer, johannesbrød, underskov og spor af krydderier, lakrids og moden frugt. I munden er den afbalanceret, frodig og afrundet.

Ganen er afbalanceret, tør og rund med en finish, der minder om den aromatiske typicitet af denne sort og en livlig syre, der giver den en lang levetid i glasset. Friskhed, elegance og sortsidentitet. Alkoholindhold: 12%.

Næse: Elegant, kompleks, krydrede noter, bær.

Velegnet til: Risotto, grillet tun, kød ledsaget af svampe eller sushi. Læs mere om vinen på vor WEBshop her.

Yderligere information

Druetyper

, , , , , , , , , ,

Lande

Vintyper

, , ,

Vinområder

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smagekasse 2 – en tur rundt i Catalonien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen