Sola vine arrangerer vinsmagninger – både til virksomheder og private.

Inviter venner, familie, kollegaer eller forretningsforbindelser til hyggelige og lærerige vinsmagninger i selskab med Sola vine og vores gode vine.

Vi har afholdt en del vinsmagninger og altid fået super tilbagemelding på både vores udvalgte vine, vores information om vinene (område, typer, kategorier, fremstilling, druer) samt tips og gode råd krydret med fortællinger fra nogle af vinproducenterne – og naturligvis kan du købe de smagte vine til særpris!


Tema

Vi har kørt med forskellige temaer og I er selv med til at bestemme Jeres tema.

Senest har vi kørt Spansk tema –  ”Spansk vin har længe haft et støvet og kedeligt ry som hårde og udrikkelige vine – det laver vi om på i aften.  Så kom til vinsmagningen og smag på vine fra kendte og ukendte spanske områder og få en fantastisk oplevelse, der vil ændre dit syn på spansk vin.”

Vi tager pris per flaske ved 6 stk-prisen, selvom I kun ønsker 1 -2 flasker af hver udvalgt vin. Den samlede pris bliver så beregnet for det samlede antal flasker, I ønsker.

En typisk vinsmagning for 10 personer koster mellem kr. 1.200,- og 1.800,- for 8 vine og lidt brød.

Vi tager ikke penge for afholdelsen af selve vinsmagningen – kun for de åbnede vinflasker.

Vi kan også sørge for indkøb af Tapas eller lignende mad.


Prissætning


Praktisk info

Hvor:

Vi afholder vinsmagningen hos dig; det kan være i dit eget hjem eller som fyraftensarrangement i din virksomhed eller i jeres vinklub.

Hvilke vine:

Vi plejer at komme med et forslag til vine, men I er også meget velkomne til selv at bestemme vinene fra vores sortiment.

Gavekort:

Vi laver også gavekort til en privat vinsmagning.

Bestilling:

Send os en mail eller ring 31426335 / 25277128, så sammensætter vi et tema, som passer til opgaven og prisniveauet.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen