Sola vineHvem er vi?

Teamet bag Sola vine består af Ann og Ove. Vi har igennem en lang årrække haft en kæmpe passion for vin.

Vi stiftede Sola vine i marts 2015, da vi manglede at kunne købe vin fra små producenter i Danmark, som producere mellem 15 – 30.000 flasker om året, og at kunne finde økologiske vine, med den smag vi elsker. 

Vi har altid haft stor interesse for spanske vine, men desværre har spanske vine haft en dårligere ry i Danmark. Derfor besluttede vi os for at kigge nærmere på kvalitets vine fra Spanien og har hurtigt erkendt at spanske vines kvalitet er uovertruffen! Derfor gør vi også et stort nummer ud af at forklare og fortælle om Spanien og deres vine.

Vi bruger lang tid på at undersøge og udforske de lande vi har vin fra. Vi tager årligt på vinture for at finde nye vine, men samtidig også for at besøge de producenter vi importere vin fra. 

Mange unge og talentfulde vinproducenter træder i disse år ind på scenen for kvalitetsvine. De unge vinproducenter, arbejder helt anderledes end deres forældre og bedsteforældre. De vil lave kvalitetsvin og kæler for at bringe merværdi til det færdige resultat.

De dyrker, høster, forædler, tapper og producerer selv den færdige vin med al det engagement og den passion, som deres forfædre måske ikke altid var i besiddelse af. Frem for alt er de fleste af disse vinproducenter drevet af et godt hjerte og en god naturlig respekt for den jord og det vejrlig, de er afhængige af.Udforsker vinlande

Beautiful wine fields in Italy


Derfor kom Sola vine på banen

Vi aftager ikke 100-200.000 flasker om året, som de store supermarkedskæder/vinforhandlere, men vi kan aftage lige nøjagtig så mange flasker fra disse mindre økologiske producenter, som vi kan sælge. Producenter som måske ikke tidligere har solgt deres vine på det danske marked.

Vigtigst er det dog, at vi åbner for, at disse små eksklusive vinproducenter kan få udbredt kendskabet til deres vine gennem vores arbejde og distribution. Når du så, som kunde, ovenikøbet får et anderledes og langt mere spændende produkt, er det en jo vin-vin situation. Mere vin for dine penge.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen