ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza , D.O. Pla de Bages, Catalonien fra Bodegas Abadal

194,00 kr.

ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza, D.O. Pla de Bages fra bodegas Abadal er lavet på den lokale sort Mandó, der tager os ind i hjertet af skovene i Bages i Catalonien, med blomsteraromaer, johannesbrød, underskov og spor af krydderier, lakrids og moden frugt. I munden er den afbalanceret, frodig og afrundet.

Ganen er afbalanceret, tør og rund med en finish, der minder om den aromatiske typicitet af denne sort og en livlig syre, der giver den en lang levetid i glasset. Friskhed, elegance og sortsidentitet. Alkoholindhold: 12%.

Næse: Elegant, kompleks, krydrede noter, bær.

Velegnet til: Risotto, grillet tun, kød ledsaget af svampe eller sushi.

32 på lager

Varenummer (SKU): 11700320 Kategorier: , Tags: , , , , , ,
Køb 6 flasker og få 30 kr rabat per flaske

Beskrivelse

ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza, D.O. Pla de Bages fra bodegas Abadal

ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza er lavet på den lokale sort Mandó, der tager os ind i hjertet af skovene i Bages i Catalonien, med blomsteraromaer, johannesbrød, underskov og spor af krydderier, lakrids og moden frugt. I munden er den afbalanceret, frodig og afrundet.

Denne vin afsluttes med en aromatisk karakter, der er typisk for denne sort og med en livlig syre, der giver den stor længde i glasset. Frisk, elegant og identiteten af en sort. Fermentering arbejder for at opretholde de fornemmelser, som druesorten Mandó bringer med teknikker, der favoriserer dens udtryk.

Maceration i 15 dage, pigeage (som med remontage, er pigeage en teknik til at opløse den hat af skaller som dannes i toppen af gæringskarret. I stedet for at pumpe mosten op over hatten, remontage, så presser man i stedet mosten ned med et stempel for at opnå mere ekstrakt), gæring i løbet af 15 dage i rustfrit stål tanke og lagring i egetræsfade og i leramfora for at bevare sortens identitetsprofil. Lagring i 12 måneder: 40% i fad og 60% i leramfora. Alkoholindhold: 12%.

Lavet 100% med Mandó, en indfødt sort i Bages, som vingården begyndte at genvinde for 15 år siden, er det en krydret vin med en fornemmelse af efterår og moden frugt. Blomster, rodfæstede og understory aromaer som dem, der afgives af landskabet i regionen.

Ganen er afbalanceret, tør og rund med en finish, der minder om den aromatiske typicitet af denne sort og en livlig syre, der giver den en lang levetid i glasset. Friskhed, elegance og sortsidentitet.

Næse: Elegant, kompleks, krydrede noter, bær

 

Fakta:

Land: Spanien

Producent: Abadal

Region: D.O. Pla de Bages

Område: Catalonien

Vintype: Rødvin

Årgang:  2020

Druer: 100% Mandó

Alkoholindhold: 12%

Lagring: i 12 måneder: 40% i egetræsfad og 60% i leramfora.

Velegnet til: Risotto, grillet tun, kød ledsaget af svampe eller sushi.

Indeholder: sulfitter

 

Yderligere information

Lande

Vintyper

Druetyper

Vinområder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ABADAL Mandó 2020 rødvin Crianza , D.O. Pla de Bages, Catalonien fra Bodegas Abadal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen