Derfor køber Cees vin hos Sola vine

”Hos Sola finder man vine som man ellers kun finder ved et tilfælde når man rejser og besøger små passionerede vinproducenter. Derfor kan man overraske selv erfarne vinelskere med spændende vine de ikke kender til. Dernæst er det meget positiv at Sola fremhæver økologi som et vigtig parameter.

Hjemmesiden giver et godt overblik og en klar beskrivelse af de enkelte vine. Der ydes en professionel og hurtig personlig betjening både pr mail og telefon. Der lyttes til ens ønsker og præferencer for at guide en til den rigtige vin eller vine. Man undgår dermed at få dagens ikke ønskede tilbud i kurven.

Yndlings Vinen er Black Velvet fra 2014. Denne mousserende vin har en skøn farve og pirrer lysten til at smage. Vinen er god til alt fra forret til dessert og den er virkelig i en klasse for sig.

Jeg bestiller typisk vin fra Sola som gave til medarbejderne i forbindelse med højtider. Sola er yderst fleksibel og tilpasser vingaverne til den givne højtid og hvis ønsket også til denne enkelte medarbejder. Dette gør gaven meget mere personlig. Der medfølger typisk en god og nem beskrivelse af de inkluderende vine som er interessant at læse, men dette sikrer naturligvis også den optimale nydelse.

Også kunderne værdsætter en eller to gode flaske vin som julegave. Historien om de små passionerede vinproducenter bidrager til at understrege firmaets motto at vi altid gør os ekstra umage for at levere unikke nichede kvalitetsprodukter.”

Cees Koetsier

BUSINESS UNIT MANAGER
Indlæg oprettet 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen