Solimar Blanco 2018, De Muller – Tarragona

60,00 kr.

SOLIMAR BLANCO 2018 – Tarragona fra Bodegas De Muller  

Solimar blanco 2018 er en dejlig og spændende hvidvin, der er resultatet af blandingen af ​​ Macabeo, Muscat og Sauvignon Blanc druer.

Med sin klare og mousserende farve giver den hvide Solimar os en dyb, frisk og blomstret aroma, hvor ananas-noter sammen med aromaen fra grønne æbler understreger vinens primære aromaer.

En meget god vin til forretter, røgede retter, skaldyr, fisk samt salater.

Out of stock

Varenummer (SKU): 11380318 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

SOLIMAR BLANCO 2018 – Tarragona fra Bodegas De Muller

SOLIMAR BLANCO 2018 er en dejlig og spændende hvidvin, der er resultatet af blandingen af ​​ Macabeo, Muscat og Sauvignon Blanc druer.

Med sin klare og mousserende farve giver den hvide Solimar os en dyb, frisk og blomstret aroma, hvor ananas-noter sammen med aromaen fra grønne æbler understreger vinens primære aromaer.

Den har en elegant buket med en lang og overraskende udvikling i munden. Vi må påpege sin silkeagtige karakter, dens vedholdende og balanceret citronsyre, der omdanner denne vin til en glat, afbalanceret og meget dejlig hvidvin. Vinen har en meget intens tropisk frugt eftersmag.

Ganen er fint afbalanceret, og den giver den rigtige udvikling af vinen. I munden kan vi smage, hvor ærlig denne vin er, da den er lige den samme som den egenskab, der allerede findes i næsen.

Anmeldelse: Guldmedalje til SOLIMAR BLANCO 2014. James Suckling gav årgang 2017 90 points.

Velegnet til:

Dims

Skalddyr

Fisk

Vegetar

Kylling

 

 

 

Teknisk beskrivelse
Vinproducent: De Muller
Vin type: Hvidvin
Appellation: D.O. Tarragona
Alder: 2018
Region: Tarragona (Catalonia)
Land: Spanien
Drue typer: 70% Macabeo, 20% Muscat fra Alexandria og 10% Sauvignon Blanc.
Alkoholindhold: 12,5%
Drikkemoden: Nu og indtil 5 år efter høståret
Serverings temperatur: 6 / 8ºC
Samlet syreindhold: 6 g / l
Restsukker: 1,4 g / l

Vinstokkene modnes på forskellige tidspunkter og vinen blev sammensat efter at have opnået den strengeste modningskontrol; Sorten Sauvignon Blanc blev høstet i slutningen af ​​august, Macabeo blev indsamlet i begyndelsen af ​​september og Muscat fra Alexandria var i midten af ​​september.

Disse 3 sorter blev særskilt fermenteret ved en kontrolleret temperatur omkring 14 og 16 ° C i 15 dage for at bevare vines karakter og aroma.

Anmeldelse: Guldmedalje til SOLIMAR BLANCO 2014.

 

Yderligere information

Lande

Vintyper

Druetyper

, ,

Vinområder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Solimar Blanco 2018, De Muller – Tarragona”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen