Forårspakke 2023 – Smagekasse

774,00 kr.

Forårspakke 2023 – Smagekasse med hvidvin, rosé og rødvin fra Spanske Rueda,  Alicante og Tarragona.

28 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Forårspakke 2023 – Smagekasse

Smagekassen består af følgende vine:

CHAPIRETE SELECCIÓN 2021 Hvidvin fra Bodegas VIÑAS i Region DO RUEDA er fremstillet på vinmarker på 40 år beliggende på et plateau på 750 m.a.s.l, med stenjord, rig på calcium, magnesium og andre mikroelementer, der er afgørende for en korrekt udvikling af vinstokkene. Vinen er lagret 4 måneder på bærmen, ingen fad. Vinen er lavet på 100% Verdejo med en alkoholindhold 13,5 %. Læs mere om vinen her.

Sensum2 2022 hvidvin fra Bodega Casa Corredor, DO Alicante har en lysegul farve, ren og lys. En frugtagtig buket fremhævet af citrus og tropiske frugter noter, med en baggrund af hvide blomster. Det første angreb på ganen er frisk og silkeagtig og viser balance med en langvarig eftersmag af sarte tropiske frugter.Vinen er lavet af 60% Macabeo og 40% Moscatel druer fra vinmarker der er over 30 år gamle og ligger i 600 meters højde. Akoholindhold: 12,5%. Og ja flasken er blå. Læs mere om vinen her.

Chardonnay Blanco 2022, fra Bodegas De Muller DO Tarragona er en tør, lækker og spændende hvidvin, der er 100% baseret på druen, Chardonnay. Fadlagret Chardonnay som følge af kombinationen af flere forskellige landes egetræsfade, der bidrager til udviklingen af forskellige smagsstoffer og aromaer. Vinen portrætterer tropiske og citronsyre noter med en cremet konsistens i ganen. Den har en silkeagtig tekstur, medium høj surhedsgrad, æblesmag med strejf af karamel. Den har en elegant buket med en lang og overraskende udvikling i munden. Alkoholindhold: 12,5%. Læs mere om vinen  her.

El Caire Rosado 2022 rosé fra Bodegas Monovar, D.O. Alicante er en vin fremstillet med sorten 100% monastrell fra indfødte druer i området og vinmarker mellem 25 og 35 år drevet på traditionel vis.Vinen gærer i rustfri ståltanke ved 19 ° C og forbliver i kontakt med dens fine bærme indtil aftapning. En vin med en meget god syre og perfekt til at nyde i de varme måneder af året. Alkoholindhold: 13%. Læs mere om vinen her.

Syrah 2021 rødvin fra DO Tarragona fra Bodegas De Muller er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på 100% Syrah-druer fadlagret i 3 måneder. Efter 3 måneder i Slovakiske egetræsfade udvikles Syrah-druernes “toasty and smokey” aromaer, mens vinen beholder de florale noter og videreudvikler den frugtagtige smag. En ung vin, der giver et fantastisk udtryk i munden. Tør, frugtagtig med nogen røgnoter med en krydret eftersmag. I næsen friske røde frugter, violer og hints af mentol. Alkoholindhold: 14%. Læs mere om vinen her.

Alagú Forcallat rødvin 2018, signaturvin fra Bodegas Casa Corredor, D.O Alicante er en rødvin fremstillet udelukkende af druer af forcallat-sorten dyrket og omhyggeligt udvalgt fra vinmarker i mere end tredive år af Bodegas Casa Corredor.Vinen er lavet på 100% Forcallat-druen. Elegant, frisk næse med strejf af røde frugter. Silky, flydende, afbalanceret og frisk mund. Med hukommelsen om røde frugter med en lang finish.Ved syn og smag minder denne vin om en mindre kraftig Barolo eller en klassisk Bourgogne vin.Hele druer trædes til fods. Forfining/fadlaging i tønder i 6 måneder i franske og amerikanske egetræsfade, der ligger i et underjordisk område i 10 metes dybde gravet ned i klippen. Læs mere om vinen her.

Samlet pris for denne forårskasse er kr. 774. 

Yderligere information

Lande

Vintyper

, ,

Druetyper

, , , , , ,

Vinområder

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forårspakke 2023 – Smagekasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen