Black Velvet Dornfelder Sparkling 2018, Økologisk Weingut Wagner

199,00 kr.

Black Velvet Dornfelder Sparkling 2018, Økologisk Weingut Wagner er en Økologisk mousserende rødvin fra Wagner, Rheinhessen, Tyskland. Denne vin er i en klasse, helt for sig selv. Det er mousserende vin basseret på den røde drue Dornfelder. Vinen smager tydeligt af at være lavet på en rødvinsdrue udover at være frisk, intens med en tydelig smag af mørk chokolade mousse. Farven er mørk, næsten sort (Black Velvet) og duften meget frugtagtigt.

24 på lager

Køb af 6 flasker og spar 30 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Black Velvet Dornfelder Sparkling 2018, Økologisk Weingut Wagner er en mousserende vin i sin helt egen klasse fra Weingut Wagner, Rheinhessen i Tyskland. Baseret på den røde drue, Dornfelder. En smagsoplevelse ingen bør gå glip af. Nydes gerne alene, som aperitif eller som ledsager til en spændende canapeer, dessert og meget andet. 100 procent økologisk.

Black Velvet Dornfelder Sparkling 2018, Økologisk Weingut Wagner er lavet på 100% Dornfelder druen. Og holder en alkoholprocent på 12%.

Drikkemoden: Nu og frem til 2025. Serverings temperatur: 8 til 10 º C.

BioWeingut Wagner:
Godset Weingut Wagner er beliggende i Rhinen-hessiske bakker ved foden af Mount Klopp. Bakken Kloppberg er med 293 meter det højeste bjerg i det sydlige Rheinhessen. Ved foden af bakken, der vokser godsets vinstokke.

De forskellige små-klimatiske forhold tillader her en bred vifte af sorter.
Godset har følgende druesorter: Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Muscat, Bacchus, Huxelrebe, Blå portugisisk, Dornfelder, Pinot Noir, Saint Laurent, Merlot, Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Rosenmuskateller.
Rheinhessen har primært løbet løss og mergel med et højt lerindhold og kalksten. De klipper i undergrunden resulterede hovedsageligt fra Tertier. På dette tidspunkt, området nu var Rheinhessen af et hav dækket (Mainz Basin).

I vores vinmarker findes lejlighedsvis stadig skaller og sten med aftryk af fossiler. Det er grunden til skallen, der symboliserer vores frugtbar jord, kan nu findes på vores nye vin etiket
Vores vinkælder!

Den hvælving blev bygget i år 1924. Her er der en konstant temperatur på 14 ° C. Dette er en optimal betingelse for udviklingen af røde vine i egetræ
tønder. Hver rødvin er lagret i mindst et år på egetræsfade, inden den fyldes i flasken.
I modsætning hertil bygger vi de hvide vine og rosévin i rustfrie ståltanke i en separat kælder. I disse beholdere er vinen lagret som i en stor flaske og forbliver frisk og perlende.

 

 

Teknisk beskrivelse:

Vinproducent: Weingut Wagner

Vin type: Mousserende, sekt

Region: Rheinhessen

Land: Tyskland

Drue type: 100% Dornfelder

Årgang: 2018

Alkoholindhold: 12%

Drikkemoden: Nu og frem til 2026. Serverings temperatur: 8 til 10 º C

Yderligere information

Lande

Vintyper

Druetyper

Vinområder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Velvet Dornfelder Sparkling 2018, Økologisk Weingut Wagner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen