ABELIS CARTHAGO “FIGHTING BULLS” 2018

246,00 kr.

ABELIS CARTHAGO “FIGHTING BULLS” 2018 Reserva fra Bodegas Lui & William Wines, D.O. Toro er en fantastisk vin fra Toro baseret på 100% Tempranillo (Tinta de Toro) druer fra 90-100 år gamle vinmarker, beliggende i “La Portilla” plot.

Druerne høstes med hånden i 15 kg kasser. Bundterne sorteres på et sorteringsbord. Efter destemming sorteres bærerne på et andet sorteringsbord. Den malolaktiske gæring sker i egetræsfade. Temperaturen opretholdes ved 26 ºC. Filtrering let før aftapning, hvilket hjælper med at opretholde alle dets aromaer.

Vinen lagres 25 måneder på franske egetræsfade, udvalgt blandt forskellige bødkere af høj kvalitet. Alkohol på 15 %.

 

18 på lager

Beskrivelse

ABELIS CARTHAGO “FIGHTING BULLS” 2018 Reserva fra Bodegas Lui & William Wines, D.O. Toro er en fantastisk vin fra Toro baseret på 100% Tempranillo (Tinta de Toro) druer fra 90-100 år gamle vinmarker, beliggende i “La Portilla” plot.

Druerne høstes med hånden i 15 kg kasser. Bundterne sorteres på et sorteringsbord. Efter destemming sorteres bærerne på et andet sorteringsbord. Den malolaktiske gæring sker i egetræsfade. Temperaturen opretholdes ved 26 ºC. Filtrering let før aftapning, hvilket hjælper med at opretholde alle dets aromaer.

Vinen lagres 25 måneder på franske egetræsfade, udvalgt blandt forskellige bødkere af høj kvalitet. Alkohol på 15 %.

Smagsnoter:

▪ Farve: uigennemsigtig lilla-farvet, den har en attraktiv parfume af toast, violer, krydderi, lakrids, solbær og brombær.

▪ Næse: i første omgang kan værdsættes små noter af eg, der stiger gennem frugten og blandes med strejf af krydderi og antydninger af sødme af de modne bærfrugter. Den fulde kraft af ren TINTA DE TORO frugt dominerer glasset med noter af brombær og mørk bærfrugt syltetøj.

▪ Mund: delikat og indbydende med blide noter af egetræ, der udvikler sig, når vinen åbner sig i ganen. Den garvelige struktur giver volume og god vægt. Fuld og dyb med en lang finish indikerer stadig dens ungdom.

Klima: Fastlandsklima med let oceanisk indflydelse og betydelige udsving i temperatur med meget tørre varme somre og nedbør mellem 350 og 400 mm/år og gennemsnitlige årlige temperaturer på 12,5 ºC, giver gode betingelser for plantelivet at blomstre og sikrer tilstrækkelig modning af sukker- og polyfenolniveauerne i druerne.

Jord: Stenet jord med store kvartsitsten – også på overfladen der hjælper med at regulere temperaturer og favorisere den polyfenoliske modning af druen.

Jorden på grundene plejes ved at tage hensyn til det stoflige og strukturelle forskelle i jorden sammen med andre vindyrkningsfaktorer med det formål at opnå fuldstændig og afbalanceret modenhed af druen.

Parring: den er perfekt med mørbradbøf og andet grillet kød såsom diende lam, braiseret grøntsager, bønnegryder, skaft og andre spanske bønneretter. Meget god match med oste.

Anerkendelser:

Årgang 2017: 92 point DWWA, 93 point vinøse, 92 Jakob Diende

Årgang 2016: 91 point

Årgang 2015: 93 point

Velegnet til: den er perfekt med mørbradbøf og andet grillet kød såsom diende lam, braiseret grøntsager, bønnegryder, skaft og andre spanske bønneretter. Meget god match med oste.

Teknisk beskrivelse:
Vinproducent: Bodegas Lui & William Wines
Vin type: Rødvin
Appellation: D.O. Toro
Klassifikation: Reserva
Region: Castilla y León
Land: Spanien
Drue type:100% Tempranillo

Årgang: 2018
Alder på vinstokke: 90-100 år
Fadlagring: 25 måneder på franske egetræsfade

Alkoholindhold: 15%
Markernes højde o.h.: 600-700m
Høstmetode: Manuelt
Drikkemoden: Nu og indtil 15 år efter høståret
Serverings temperatur: 15 til 17 º C

Yderligere information

Lande

Vintyper

Druetyper

Vinområder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ABELIS CARTHAGO “FIGHTING BULLS” 2018”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen