Ribera del Ulver Godello 2018 Vino Blanco, Bodegas Estefania

158,00 kr.

Ribera del Ulver Godello 2018 Vino Blanco kommer fra D.O. Bierzo og er lavet af 100% Godello druen. På grund af sin friskhed og balance i munden blev denne vin vurderet til 92 points af Parker.

TRibera del Ulver Godello 2018 Vino Blanco fra Estefania er lavet af Raul Perez, som i både 2014 og 2015 er udnævnt til  “The best winemaker in the world”.

Gæret på bærme og lagret i franske egefade giver den os en delikat, sød og ekstremt elegant godello. Begrænset samling og nummererede flasker med en elegant præsentation med lak, en vin til at skille sig ud i de bedste smagninger. Flaskerne er nummereret, hvilket afspejler produktets eksklusivitet.

Udseende:  Strågul farve med gyldent skær, klar og lys.

Aroma: Tropiske frugter, citrus and mineraler. Frisk i munden og med en balanceret lang eftersmag.

Out of stock

Varenummer (SKU): 11411518-4 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

TRibera del Ulver Godello 2018 Vino Blanco kommer fra D.O. Bierzo og er lavet af 100% Godello druen. På grund af sin friskhed og balance i munden blev denne vin vurderet til 93 points af Penin.

Ribera del Ulver Godello 2018 Vino Blanco fra Estefania er lavet af Raul Perez, som i både 2014 og 2015 er udnævnt til  “The best winemaker in the world”.

Vinen er lavet på den måske mindre kendte Godello-drue, som lige netop her på de skiferholdige skråninger i Galiciens høje bjerge frembringer sprøde og alligevel ret koncentrerede hvidvine, som gør sig så fantastisk til fisk.

Al høst foregår ved håndkraft, hvorefter druerne nænsomt selekteres. Gæringen sker på naturlig vis på stål uden brug af malolaktisk gæring.

Gæret på bærme og lagret i franske egefade giver den os en delikat, sød og ekstremt elegant godello. Begrænset samling og nummererede flasker med en elegant præsentation med lak, en vin til at skille sig ud i de bedste smagninger. Flaskerne er nummereret, hvilket afspejler produktets eksklusivitet.

Bodegas Estefania, Godello er en uhyre forfriskende hvidvin, der med sin lettere fedme og let “grønne” stil kan minde om en kombination af en hvidvin fra Bourgogne og Loire.

Vinen fremstår strågul i farven med intense, præcise aromaer af citrus, græs, blomster, stål og mineralitet.

I smagen har frugten mere fedme, end duften umiddelbart antydede. Dette kombineret med vinens ranke syre og udtalte mineralitet understreger på smuk vis en forfriskende, madvenlig hvidvinsoplevelse.

Alder på vinstokke:   40-80 år.

Fadlagring: 3-6 måneder på egetræsfade.

Alkoholindhold: 13%.

Vurderinger: Godello Vino Blanco, 2015 fik 92 point af  Robert Parker og Gold medalist to år i træk i den spanske konkurrence Infantes del Real.

Velegnet til:

KyllingVegetar

 

Teknisk Beskrivelse:

Vinproducent: Bodegas Estefania

Vin type: Hvidvin

Region: Castilla y Leon

Land: Spanien

Drue type: 100% Godello

Årgang 2018

Alder på vinstokke:   40-80 år

Fadlagring: 3-5 måneder på egetræsfade

Alkoholindhold: 13%

Drikkemoden: Nu og minimum 6-7 år efter høståret

Serverings temperatur: 8-10 º C

Yderligere information

Lande

Vintyper

Druetyper

Vinområder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ribera del Ulver Godello 2018 Vino Blanco, Bodegas Estefania”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen