Grauer Burgunder 2022 Pinot Gris, økologisk hvidvin, Bioweingut Wagner

110,00 kr.

Grauer Burgunder 2022  Pinot Gris økologisk hvidvin  er en skøn økologisk hvidvin fra Weingut Wagner, Rheinhessen i Tyskland, baseret Grauer Burgunder druen. Vinen har en fin, klar gylden farve, en raffineret bouquet og har krydrede og moskusagtige aromaer blandet med honning og eksotisk frugt. Derudover kan vinene gemmes ganske længe af en hvidvin.

24 på lager (kan bestilles som restordre)

Køb 6 flasker og spar 15 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Grauer Burgunder 2022  Pinot Gris, økologisk hvidvin, trocken er en skøn økologisk hvidvin fra Weingut Wagner, Rheinhessen i Tyskland. Vinen har en fin, klar gylden farve, en raffineret bouquet og har krydrede og moskusagtige aromaer blandet med honning og eksotisk frugt. Derudover kan vinene gemmes ganske længe af en hvidvin.

Rheinhessen er med 26.500 hektar vinmarker det største vinområde i Tyskland. Området ligger på venstre side af Rhinen ved Bingen og Mainz og er præget af et lunt klima, især nær floden. Der falder sjældent sne, selv om vinteren og de omkringliggende bakker sørger for, at nedbørsmængden holdes på et passende niveau. Det anslås, at der er omkring 3.000 vingårde i Rheinhessen-regionen.
Regionen er et af de tørreste og varmeste regioner i Tyskland, så her også modne druer såsom Sangiovese og Cabernet Franc.

Weingut Wagner
Godset Weingut Wagner er beliggende i Rhinen-hessiske bakker ved foden af Mount Klopp. Bakken Kloppberg er med 293 meter det højeste bjerg i det sydlige Rheinhessen. Ved foden af bakken, der vokser godsets vinstokke.
De forskellige små-klimatiske forhold tillader her en bred vifte af sorter.
Godset har følgende druesorter: Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Muscat, Bacchus, Huxelrebe, Blå portugisisk, Dornfelder, Pinot Noir, Saint Laurent, Merlot, Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Rosenmuskateller.

 

Teknisk Beskrivelse:

Vinproducent: Weingut Wagner

Vin type: Hvidvin

Årgang: 2022

Region: Rheinhessen

Land: Tyskland

Drue typer: 100% Grauer Burgunder (Pinot Gris)

Alkoholindhold: 12%

Drikkemoden: Nu og frem til 9 år efter høståret

Serverings temperatur: 8 til 10 ºC

Yderligere information

Lande

Vintyper

,

Druetyper

,

Vinområder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grauer Burgunder 2022 Pinot Gris, økologisk hvidvin, Bioweingut Wagner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen