Spanien

Viser alle 3 resultater

 • TRILOGIA Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva

  Trilogia Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva – Sparkling fra Bodegas De Muller

  194,00 DKK

  TRILOGIA Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva – bobler fra Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 149,00.

  TRILOGIA Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva er en dejlig og spændende mousserende vin, der er er baseret på en ligelig blanding af chardonnay og pinot noir druerne. Vinen er lavet i henhold til champagne-metoden og dens 48 måneders aldring i en flaske gør en bemærkelsesværdig forskel i form af vellyst og frugtsmag.

  En prægtig champagne udarbejdet fra de rige Middelhavsvinstokke Chardonnay/Pinot Noir, masser af karakter og personlighed.  Med sin meget overstrømmende og kompleks aroma giver denne noble og elegant vin os mange dejlige fornemmelser.

  Perfekt bleg, gullig farve med gyldne refleksioner. Brilliant, med små, men konstante bobler.

  Intens og kompleks aroma. Primære aromaer kommer fra de typiske franske champagne druer (Chardonnay og Pinot Noir), af hvide frugter som æble og pærer. Sekundære aromaer kommer fra dens udarbejdelse metode (traditionel metode) og fra sin aldring (30 måneder minimum) i flaske, cremet noter af brød, smør, vanilje mousse og nødder.

  Blød indgang på grund af de fine små bobler. Først finder du Pinot Noir som æble- og pærernoter, så kommer Chardonnay oven i og syren af det grønne æble giver friskhed til coupagen, hvilket giver vinen en lang og velsmagende eftersmag.

  Perfekt match med aperitiffer, alle fisk- og skaldyrsretter. Stærkt anbefales med sushi og sashimi. Også rart til chokoladedesserter.

  Skal nydes mellem 5 og 8 º C.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 194,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 149,00 dkk. 

 • Trilogia Chardonnay Sparkling

  Trilogia Chardonnay Reserva – Sparkling fra Bodegas De Muller

  194,00 DKK
 • TRILOGIA Pinot Noir Reserva bobler

  TRILOGIA PINOT NOIR Blanc de Noirs Reserva -SPARKLING fra Bodegas De Muller

  194,00 DKK