Sublime vine

Viser 1–12 of 67 resultater

 • TRILOGIA Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva

  Trilogia Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva – Sparkling fra Bodegas De Muller

  194,00 DKK

  TRILOGIA Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva – bobler fra Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 149,00.

  TRILOGIA Reina violant Chardonnay/Pinot Noir brut nature, Grand Reserva er en dejlig og spændende mousserende vin, der er er baseret på en ligelig blanding af chardonnay og pinot noir druerne. Vinen er lavet i henhold til champagne-metoden og dens 48 måneders aldring i en flaske gør en bemærkelsesværdig forskel i form af vellyst og frugtsmag.

  En prægtig champagne udarbejdet fra de rige Middelhavsvinstokke Chardonnay/Pinot Noir, masser af karakter og personlighed.  Med sin meget overstrømmende og kompleks aroma giver denne noble og elegant vin os mange dejlige fornemmelser.

  Perfekt bleg, gullig farve med gyldne refleksioner. Brilliant, med små, men konstante bobler.

  Intens og kompleks aroma. Primære aromaer kommer fra de typiske franske champagne druer (Chardonnay og Pinot Noir), af hvide frugter som æble og pærer. Sekundære aromaer kommer fra dens udarbejdelse metode (traditionel metode) og fra sin aldring (30 måneder minimum) i flaske, cremet noter af brød, smør, vanilje mousse og nødder.

  Blød indgang på grund af de fine små bobler. Først finder du Pinot Noir som æble- og pærernoter, så kommer Chardonnay oven i og syren af det grønne æble giver friskhed til coupagen, hvilket giver vinen en lang og velsmagende eftersmag.

  Perfekt match med aperitiffer, alle fisk- og skaldyrsretter. Stærkt anbefales med sushi og sashimi. Også rart til chokoladedesserter.

  Skal nydes mellem 5 og 8 º C.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 194,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 149,00 dkk. 

 • PRIORAT LES PUSSES Crianza 2014 er en dejlig og spændende rødvin

  PRIORAT LES PUSSES Crianza 2014 – Priorat

  184,00 DKK

  PRIORAT LES PUSSES Crianza 2014 –  fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 184,00.

  PRIORAT LES PUSSES Crianza 2014 er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på en superblanding af  Merlot og Syrah druesorterne.

  En ekstraordinær og original vin, hvis karakter og personlighed skyldes dets aldring i nye fade af ungarsk eg. Vinen er blevet fremstillet af en blanding af udvalgte Merlot og Syrah druer.

  En elegant kirsebærfarve med granatfarvede refleksioner og lilla toner og meget markerede dråber.

  Intensivt aromatisk, betagende og fantastisk. Vinen har en meget attraktiv aroma, som sender os til en vidunderlig verden af ​​fornemmelser. En perfekt balanceret og kompleks næse, hvor vi kan mærke svage blomsternoter af violer forstærket med en stærk frugtagtig aroma, en blanding af brombær og solbær sammen med krydrede detaljer af vanilje og kokosnød leveret af den ungarske eg.

  Vinen har en stor personlighed i munden, fuldfylde og fantastisk balanceret. En vin, der kan nydes på alle tidspunkter på dagen. Frugtnoter går sammen med krydrede noter og derefter at komme til smagen af tørrede frugter og chokoladearomaer.

  En meget flot eftersmag, varm og meget gourmand med en meget god krop og struktur til en vin, der kan holde i flasken i årevis.

  Fantastisk vin til enhver situation, til retter med rødt kød, vildt og andre retter kombineret med saucer.

  Pris ved 1 flaske 239,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 184,00 dkk. 

  Anmeldelse: Årgang 2011 fik guldmedalje af International Wine Guide og guldmedalje af Mundus Vine i 2015.

   

   

 • PRIORAT LEGITIM 2016 er en dejlig og spændende rødvin

  PRIORAT LEGITIM 2016 – Priorat

  163,00 DKK

  PRIORAT LEGITIM 2015 – Priorat fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 126,00.

  PRIORAT LEGITIM 2016 er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på en superblanding af  Garnacha, Merlot, Syrah og Cariñena druesorterne.

  De Mullers meget kendte Criança-rødvin er pioner i Priorat-vinene siden dets historie begynder i midten af XX-tallet.

  Med sin elegante “picota” (kirsebær) røde farve og rubine toner er denne fremragende vin resultatet af forfinelsen af Garnacha, Merlot, Syrah og Cariñena sorterne.
  En sensuel aroma, dyb og kompleks, hvor vanilje og ristede aromaer folder sig ud som en følge af en aldring i fransk eg, med overvejende strejf af meget modne røde frugter.

  Den har en meget balanceret gane, varm og gourmand. Vinen har en høj tanninsammensætning, men er meget pænt struktureret, som også anes i aromaen.

  Med den rigtige fulde eftersmag, udtalt, behagelig og langvarig, er denne vin den bedste følgesvend for alle slags kød, vildt samt oste og står også godt til retter med stærke saucer.

  Pris ved 1 flaske 169,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 126,00 dkk. 

   

 • CABERNET SAUVIGNON Crianza 2016 – Tarragona er en dejlig og spændende rødvin

  CABERNET SAUVIGNON Crianza 2016 – Tarragona

  104,00 DKK

  CABERNET SAUVIGNON Crianza 2015 – Tarragona fra Bodegas De Muller,  pris per stk. v/6 stk. kr. 80,00.

  CABERNET SAUVIGNON 2015 er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på 100% Cabernet Sauvignon.

  En vin produceret udelukkende fra Cabernet Sauvignon vinstokke, der er kongen af vores sorter, og er et perfekt eksempel for at opdage den kvalitet, som en vin produceret i ejendommen Mas de Valls kan nå.

  Smuk med sin intense picota røde farve med vidunderlige granatreflektioner.

  En rig og komplet aroma, hvor vi kan opdage frugtagtig noter, der minder om brombær og solbær sammen med små krydrede noter af nellike og sort peber samt grøn peber.

  Meget balanceret, med en silkeagtig og rund gane, er denne fyldige vin meget elegant og raffineret. Vi kan sætte pris på træfrugt-noter på en vegetabilsk og krydret tonet baggrund; alt, hvad der kommer fra kvaliteten af den eg, der bruges. Fantastisk vin efter nogle år på bagen.

  Den perfekte følgesvend til et stort udvalg af retter: pâtér, delikatesser, ældre oste, krydret saucer, alle slags kød, vildt osv.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 104,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 80,00 dkk.

   

 • SOLIMAR BLANCO 2018 er en dejlig og spændende hvidvin

  SOLIMAR BLANCO 2018 – Tarragona

  65,00 DKK

  SOLIMAR BLANCO 2018 – Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 50,00.

  SOLIMAR BLANCO 2018 er en dejlig og spændende hvidvin, der er resultatet af blandingen af ​​ Macabeo, Muscat og Sauvignon Blanc druer.

  Vi står foran en tør og lækker spændende hvidvin der er resultatet af blandingen af Macabeo, Muscat og White Sauvignon.

  Med sin klare og mousserende farve giver den hvide Solimar os en dyb, frisk og blomstret aroma, hvor ananas-noter sammen med aromaen fra grønne æbler understreger vinens primære aromaer.

  Den har en elegant buket med en lang og overraskende udvikling i munden. Vi må påpege sin silkeagtige karakter, dens vedholdende og balanceret citronsyre, der omdanner denne vin til en glat, afbalanceret og meget dejlig hvidvin. Vinen har en meget intens tropisk frugt eftersmag.

  Ganen er fint afbalanceret, og den giver den rigtige udvikling af vinen. I munden kan vi smage, hvor ærlig denne vin er, da den er lige den samme som den egenskab, der allerede findes i næsen.

  En meget god vin til forretter, røgede retter, skaldyr, fisk samt salater.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Anmeldelse: Guldmedalje til SOLIMAR BLANCO 2014.

  Pris ved 1 flaske 65,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 50,00 dkk.

   

 • Yllera Crianza 2012, Castilla y León

  Yllera Crianza 2012, Castilla y León

  95,00 DKK

  Yllera Crianza 2012, Castilla y León v/6 stk. kr. 85,00

  Yllera Crianza 2012 er lavet ved traditionel vinfremstilling og er lavet på 100% Tempranillo.

  Fadlagring: 12 måneder i 50% franske egetræsfade og 50% i amerikanske egetræsfade.

  Farven er klar og lys med en kirsebærrød farve, der kendetegner en typisk Crianza. I næsen har den en elegant fremtoning med aromaer af moden frugt og træ. Smagen er utrolig behaglig med afrundede taninner. Den er fyldig med en frisk eftersmag. Dejlig smag af mørke bær, chokolade og vanilje. Er godt glas til mange retter f.eks. til vildt, lam, kylling, gris, kalv og oksekød og mange modne oste.

  Pris ved 1 flaske 95,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 85,00 dkk.

   


   

 • Trilogia Chardonnay Sparkling

  Trilogia Chardonnay Reserva – Sparkling fra Bodegas De Muller

  194,00 DKK

  Trilogia Chardonny Reserva – bobler fra Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 149,00.

  TRILOGIA Chardonnay Reserva er en dejlig og spændende mousserende vin, der er er baseret på chardonnay druen. Vinen er lavet i henhold til champagne-metoden og dens 36 måneders aldring i en flaske gør en bemærkelsesværdig forskel i form af vellyst og frugtsmag.

  En prægtig champagne udarbejdet fra de rige Middelhavs vinstokke Chardonnay, masser af karakter og personlighed.  Med sin meget overstrømmende og kompleks aroma giver denne noble og elegant vin os mange dejlige fornemmelser.

  Aromaen er kompleks og elegante krydret af kokosnød, banan og vanilje med oprindelige citronsyre. Vinen har en storslået buket og en perfekt balance mellem en syre, sødme og kompleksitet. I munden kan vi skelne på oprigtigheden af denne storslåede vin, idet den leverer en intens krydret og frugtagtig smag med en lang eftersmag.

  Lavet af 100% chardonnay. En hvid drue, introducerer os til en bred verden af fornemmelser, idet hver bærsmag anes; især vilde hindbær, med en lille sød candy note. En meget flot eftersmag, lang og varm, hvilket gør denne Chardonnay Reserva til en diamant, der skal nydes.


  Mousserende vin egnet til aperitiffer, fiskeretter, pasta og pizza. Desuden anbefales det stærkt at matche det med jordbær-desserter.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 194,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 149,00 dkk. 

 • TRILOGIA Pinot Noir Reserva bobler

  TRILOGIA PINOT NOIR Blanc de Noirs Reserva -SPARKLING fra Bodegas De Muller

  194,00 DKK

  TRILOGIA PINOT NOIR Blanc de Noirs Reserva 2013 – bobler fra Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 149,00.

  TRILOGIA PINOT NOIR Blanc de Noirs Reserva er en dejlig og spændende mousserende vin, der er er baseret på Pinot Noir druen. Vinen er lavet i henhold til champagne-metoden og dens 36 måneders aldring i en flaske gør en bemærkelsesværdig forskel i form af vellyst og frugtsmag.

  En ekstraordinær guldfarve med nogle diamant- og bronzereflektioner.
  Fyldig aroma, på grund af sin egen hindbæraroma, der giver en afslutning med en fantastisk butterdejsaroma og en let lakridsdrejning.

  Lavet af 100% Pinot Noir. En rød drue behandlet som en hvid drue, introducerer os til en bred verden af fornemmelser, idet hver bærsmag anes; især vilde hindbær, med en lille sød candy note. En meget flot eftersmag, lang og varm; på grund af dets syrligheden, hvilket gør denne Pinot Noir Blanc de Noirs Reserva, en diamant der skal nydes.


  Mousserende vin egnet til aperitiffer, fiskeretter, pasta og pizza. Desuden anbefales det stærkt at matche det med jordbær-desserter.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 194,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 149,00 dkk. 

 • PRIORAT LES PUSSES Crianza 2014 er en dejlig og spændende rødvin

  PRIORAT LES PUSSES Crianza 2013 – Priorat

  184,00 DKK

  PRIORAT LES PUSSES Crianza 2013 –  fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 184,00.

  PRIORAT LES PUSSES Crianza 2013 er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på en superblanding af  Merlot og Syrah druesorterne.

  En ekstraordinær og original vin, hvis karakter og personlighed skyldes dets aldring i nye fade af ungarsk eg. Vinen er blevet fremstillet af en blanding af udvalgte Merlot og Syrah druer.

  En elegant kirsebærfarve med granatfarvede refleksioner og lilla toner og meget markerede dråber.

  Intensivt aromatisk, betagende og fantastisk. Vinen har en meget attraktiv aroma, som sender os til en vidunderlig verden af ​​fornemmelser. En perfekt balanceret og kompleks næse, hvor vi kan mærke svage blomsternoter af violer forstærket med en stærk frugtagtig aroma, en blanding af brombær og solbær sammen med krydrede detaljer af vanilje og kokosnød leveret af den ungarske eg.

  Vinen har en stor personlighed i munden, fuldfylde og fantastisk balanceret. En vin, der kan nydes på alle tidspunkter på dagen. Frugtnoter går sammen med krydrede noter og derefter at komme til smagen af tørrede frugter og chokoladearomaer.

  En meget flot eftersmag, varm og meget gourmand med en meget god krop og struktur til en vin, der kan holde i flasken i årevis.

  Fantastisk vin til enhver situation, til retter med rødt kød, vildt og andre retter kombineret med saucer.

  Pris ved 1 flaske 239,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 184,00 dkk. 

  Anmeldelse: Årgang 2011 fik guldmedalje af International Wine Guide og guldmedalje af Mundus Vine i 2015.

   

   

 • PRIORAT LEGITIM 2016 er en dejlig og spændende rødvin

  PRIORAT LEGITIM 2015 – Priorat

  163,00 DKK

  PRIORAT LEGITIM 2015 – Priorat fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 126,00.

  PRIORAT LEGITIM 2015 er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på en superblanding af  Garnacha, Merlot, Syrah og Cariñena druesorterne.

  De Mullers meget kendte Criança-rødvin er pioner i Priorat-vinene siden dets historie begynder i midten af XX-tallet.

  Med sin elegante “picota” (kirsebær) røde farve og rubine toner er denne fremragende vin resultatet af forfinelsen af Garnacha, Merlot, Syrah og Cariñena sorterne.
  En sensuel aroma, dyb og kompleks, hvor vanilje og ristede aromaer folder sig ud som en følge af en aldring i fransk eg, med overvejende strejf af meget modne røde frugter.

  Den har en meget balanceret gane, varm og gourmand. Vinen har en høj tanninsammensætning, men er meget pænt struktureret, som også anes i aromaen.

  Med den rigtige fulde eftersmag, udtalt, behagelig og langvarig, er denne vin den bedste følgesvend for alle slags kød, vildt samt oste og står også godt til retter med stærke saucer.

  Pris ved 1 flaske 169,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 126,00 dkk. 

   

 • PORPORES RESERVA 2012 er en dejlig og spændende rødvin

  PORPORES RESERVA 2012 – Tarragona

  198,00 DKK

   

  PORPORES RESERVA 2012 – Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 152,00.

  PORPORES RESERVA 2012 er en dejlig og spændende rødvin, der er er baseret på superblanding af  Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Merlot

  Dette er en vidunderlig blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot og Tempranillo, der kommer fra udvalgte vinstokke fra vores Mas de Valls, en typisk katalansk “masia” af XIV Cent. beliggende i det gamle område af “Les Pórpores”, i Reus.

  Den har en storslået lilla farve med mørkerøde toner og crimson refleksioner.

  Fuld og kompleks i sine aromaer. Her er en vin af et stort talent, godt afbalanceret og rund, med en storslået elegance og delikatesse i sin bouquet. Det har en sød og sensuel aroma af rød frugt af skoven, solbær og noter af grøn peber, der viser sig lige før den majestætisk krydrede og brændte aroma af kakao, kaffe og vanilje viser sig. Dette stammer fra aldringen i tre egetræer fra fransk, ungarsk og rumænsk oprindelse. Vi har her en silkeagtig balanceret og rund vin.

  Den viser sig at være fremragende i munden, hvor frugt smagen og eg kommer til en perfekt harmoni.

  Vinen har en meget lang eftersmag, i smag og i retro-nasale aromaer; det repræsenterer en rigtig fantastisk fornemmelse for rødvins vinkunstnere.

  Bare den bedste ven til de bedste retter; røde kødretter, gris, gamle oste eller iberiske delikatesser.

  En fantastisk vin fra en fantastisk årgang, der bare bliver bedre og bedre med årene.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 198,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 152,00 dkk.

   

 • SOLIMAR BLANCO 2018 er en dejlig og spændende hvidvin

  SOLIMAR BLANCO 2017 – Tarragona

  65,00 DKK

  SOLIMAR BLANCO 2017 – Tarragona fra Bodegas De Muller  pris per stk. v/6 stk. kr. 50,00.

  SOLIMAR BLANCO 2017 er en dejlig og spændende hvidvin, der er resultatet af blandingen af ​​ Macabeo, Muscat og Sauvignon Blanc druer.

  Vi står foran en tør og lækker spændende hvidvin der er resultatet af blandingen af Macabeo, Muscat og White Sauvignon.

  Med sin klare og mousserende farve giver den hvide Solimar os en dyb, frisk og blomstret aroma, hvor ananas-noter sammen med aromaen fra grønne æbler understreger vinens primære aromaer.

  Den har en elegant buket med en lang og overraskende udvikling i munden. Vi må påpege sin silkeagtige karakter, dens vedholdende og balanceret citronsyre, der omdanner denne vin til en glat, afbalanceret og meget dejlig hvidvin. Vinen har en meget intens tropisk frugt eftersmag.

  Ganen er fint afbalanceret, og den giver den rigtige udvikling af vinen. I munden kan vi smage, hvor ærlig denne vin er, da den er lige den samme som den egenskab, der allerede findes i næsen.

  En meget god vin til forretter, røgede retter, skaldyr, fisk samt salater.

  Anmeldelse: Guldmedalje til SOLIMAR BLANCO 2014.

  Læs om vinområdet Tarragona her.

  Pris ved 1 flaske 65,00 dkk. Pr. flaske ved 6 flasker 50,00 dkk.

   

Viser 1–12 of 67 resultater