Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

 Vi har opdateret SOLA Vine´s privatlivspolitik.

Her hos SOLA Vine passer vi godt på dine persondata både før og efter den 25. maj 2018. Fredag den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning og databeskyttelseslov i kraft. Den forkortes populært til GDPR, hvilket stammer fra “General Data Protection Regulation”.

 Hvad skal du gøre?

Ingenting. Vi har kun de oplysninger, du har givet os med dit samtykke. Det betyder ifølge GDPR, at du ikke skal gøre yderligere.

 Hvilke oplysninger har vi?

Privatkunde

Vi har kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne give dig en god kundeoplevelse. Når du handler hos SOLA Vins ApS, så beder vi kun om almindelige personoplysninger. Det kan være navn, leverings- og faktureringsadresse, telefonnr. og mailadresse. Hvis der ikke har været købsaktivitet på din konto i 5 år, så slettes dine oplysninger fra vores økonomisystem. For at sikre dine persondata bedst muligt har vi indgået en databehandleraftale med alle de systemer, som vi bruger i dagligdagen.

 Anvendte systemer

Herunder finder du links til, hvordan de systemer vi anvender, opbevarer dine persondata:

·         Økonomisystem: e-conomic

·         Nyhedsbrev: MailChimp

Alle de systemer vi anvender, er beskyttet af kodeord, som opdateres jævnligt for at sikre den størst mulige sikkerhed. Kun medarbejdere hos SOLA VINE har adgang til disse systemer. 

 Nyhedsbrev

På hjemmesiden solavine.dk kan du tilmelde dig SOLA Vine ApS’ nyhedsbrev om vin, vintilbud og arrangementer. Nyhedsbrevet lander i din mailboks 5-6 gange årligt. Når du tilmelder dig SOLA Vine ApS’ nyhedsbrev, accepterer du:

·         Jeg accepterer, at SOLA VINE ApS sender mig nyhedsbreve 5-6 gange årligt.

·         Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan framelde mig nyhedsbrevet ved at kontakte SOLA Vine ApS på telefonnr. 3142 6335 eller via mail: info@solavine.dk eller ved at trykke afmelding på sidste modtagne mail.

·         Jeg er indforstået med, at SOLA Vine ApS ikke videregiver mine personoplysninger til tredjepart og kun anvender disse til internt brug. 

 Erhvervskunder

 Vi har kun de oplysninger, som vi er nødvendige for at kunne give dig en god kundeoplevelse som erhvervskunde. Det betyder virksomhedens navn, dit navn, leverings- og faktureringsadresse, telefonnummer, CVR nr. og mailadresse.

 Anvendte systemer

For at kunne yde den bedst mulige kundeservice anvender vi nedenstående systemer, når vi håndterer ordrer fra vores erhvervskunder. Der linkes herunder til, hvordan disse behandler dine data.

·         Økonomisystem: e-conomic

 Leverandører

SOLA Vine ApS importerer varer til Danmark fra Spanien og Tyskland. I SOLA Vine ApS’ arbejde med import anvendes kun de oplysninger, som skal bruges for at importere til Danmark. Det er virksomhedens navn, kontaktpersonens navn, adresse, telefonnr., CVR nr., mailadresse og betalingsinformationer.

 Anvendte systemer

I vores arbejde med import anvender vi følgende systemer for at kunne behandle faktura og fragt. Se deres databehandleraftale via links nedenfor:

·         Økonomisystem: e-conomic

·         Fragt: DSV

 Samtykke til markedsføring

 Ifølge GDPR skal du have mulighed for at tilbagekalde dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit markedsføringssamtykke ved enten at klikke på afmeldingslinket i vores nyhedsbrev eller ved at skrive til os direkte på info@solavine.dk eller ringe til os på telefonnr. 3142 6335.

 Har du spørgsmål?

 Du skal være velkommen til at ringe til os mandag – fredag kl. 08:00 – 16:00. Vores telefonnummer er 3142 6335. Du kan også skrive en mail til info@solavine.dk.

 Vi hos SOLA Vine passet på dine oplysninger både før og efter den 25. maj 2018.